عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: حقوق و مزایای پرستاری نسبت به ماهیت کاری که در بیمارستان ها انجام می دهند متناسب نیست و با توجه با شروع کرونا و فعالیتی که این عزیزان در این ایام انجام داده اند ولی آنگونه که شایسته است به مطالبات این عزیزان توجه نشده نارضایتی پرستاران شده است.
رضا فانی در گفتگو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری افزود: حدود یک سال است که پرستاران درگیر بحران کرونا میباشند وبه عنوان سربازان خط مقدم این جنگ در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند؛پرستاران در بحرانی قدم گذاشتند که موجب شده در آستانه خستگی قرار بگیرند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: حقوق و مزایای پرستاری نسبت به ماهیت کاری که در بیمارستان ها انجام می دهند متناسب نیست و با توجه با شروع کرونا و فعالیتی که این عزیزان در این ایام انجام داده اند؛ آنگونه که شایسته است به مطالبات این عزیزان توجه نشده و موجب نارضایتی پرستاران شده است.
وی در خصوص کمبود نیروی پرستاری افزود: ضریب پرستار به تخت در کشور ما زیر یک می باشد و کم شدن ضریب پرستار به تخت؛ اضافه کاری اجباری ، حجم کار زیاد ، و... را برای پرستاران در بردارد که به مرور سبب خستگی و فرسودگی پرستاران می شود.
فانی ادامه داد: مشکلاتی که در حال حاضر پرستاری با آن روبه رو هست بحث کمبود نیروی پرستار می باشد که نیاز است در کشور به استاندار حداقلی برسد تا کمی از خستگی و فرسودگی کادر درمان جبران شود و همچنین از مشکلات دیگر پرستاران، عدم اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری است که امید است مسئولین به مطالبات این عزیزان توجه کنند تا شاهد عدم انگیزه در بین پرستاران نباشیم .
عضو شورای عالی نظام پرستاری خاطر نشان کرد: از مردم در خواست دارم که کادر درمان را درک کنند و با رعایت پروتکل های بهداشتی ورودی بیمارستان ها را کم کنند و همچنین مراقب سلامت خودشان و پرستاران باشند.