1401/11/24١١:١٢

مسئولان برای دلگرمی پرستاران حداقل‌های معیشتی را فراهم کنند

مسئولان برای دلگرمی پرستاران حداقل‌های معیشتی را فراهم کنند

کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مشکلات مالی و تأمین مسکن و معاش نیز وجود دارد که با کمی توجه به جامعه پرستاری و تأمین مایحتاج اولیه برای این قشر، می‌توان تا حد زیادی تمایل آن‌ها برای مهاجرت را کاهش داد.

ام‌سلمه نظری کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری به مشکلات جامعه پرستاری اشاره و تأکید کرد:یکی از مهمترین معضلات ما کمبود نیروی پرستاری در همه‌ رده‌ها از جمله پرستار، بهیار و کمک‌پرستار است.

وی افزود: توصیه ما این است که در این زمینه تغییر نگرشی برای جذب نیروها رخ دهد تا تعداد نیروی انسانی به استاندارد جهانی نزدیک باشد.

کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مهمترین معضل جامعه پرستاری، کمبود نیرو است، ادامه داد: زمانی که حجم کاری زیاد و نیرو کم باشد، فرسایش زیادی برای نیروهای پرستاری ایجاد می‌شود که همین امر منجر به افزایش نارضایتی جامعه از خدمات درمانی و افزایش بار بیماری‌ها خواهد شد.

نظری با اشاره به مجاهدت‌های پرستاران در ایام کرونا، بیان کرد: بالاخره توانستیم کرونا را مهار کنیم و مردم در این دوران بیش از گذشته با شغل پرستاری آشنا شدند و نگرش آن‌ها نسبت به این رشته بسیار مثبت شده است.

وی اضافه کرد: توصیه بنده این است که برای تولید محتوای رسانه‌ای درباره حرفه پرستاری، درخصوص پرستاران، حتماً‌ از کارشناسان این حوزه استفاده شود تا نگرش جامعه نسبت به این شغل منفی نشود.

کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فرسودگی شغلی پرستاران، تصریح کرد:‌ فرسودگی شغلی در رشته پرستاری بسیار زیاد است و این مسئله بر روی مسائل روحی، روانی، عاطفی و جسمی پرستاران نیز اثرگذار است.

نظری ضمن اینکه پیشنهاد بازنشستگی 25 سال خدمت برای پرستاران را به واسطه مشقات و سختی‌های این حرفه مطرح کرد، افزود: مورد بعدی تعامل بین معاونت پرستاری و بهداشت است که باید پررنگ‌تر شود و در برنامه‌هایی که اجرا می‌شود از خودِ پرستاران و کادر درمانی نیز نظرخواهی صورت گیرد.

وی درباره مهمترین مطالبه پرستاران از مسئولین، گفت: یکی از مواردی که پرستاران توقع دارند بیشتر به‌آن توجه شده و بودجه خاصی برای آن در نظر گرفته شود این است که در قبال ساعت کاری که دارند و خدماتی که ارائه می‌دهند تناسب حقوقی و مزایا برقرار شود تا دغدغه پرستاران در زمینه مسائل مالی تا حدودی کاهش یابد.

کارشناس پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: امروز شرایط به‌گونه‌ای است که جمع زیادی از پرستاران به مهاجرت تمایل پیدا کرده‌اند، در کنار همه این مسائل، مشکلات مالی و تأمین مسکن و معاش نیز وجود دارد که با کمی توجه به جامعه پرستاری و تأمین مایحتاج اولیه برای این قشر، می‌توان تا حد زیادی تمایل آن‌ها برای مهاجرت را کاهش داد.

نظری در پایان، تأمین حداقل شرایطی برای تأمین مسکن پرستاران را در جلوگیری از مهاجرات آن‌ها مؤثر دانست و گفت: پرستاران عاشق خدمت به مردم کشورشان هستند و ناملایمتی‌ها را نیز تحمل می‌کنند، اما مسئولان نیز باید حداقل‌ها برای تأمین معیشت و مسکن آن‌ها را فراهم کنند تا به کارشان دلگرم‌تر شوند.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: