1401/05/06١٢:٥٦

معاون وزیر بهداشت: ۷۹ هزار پرستار نیاز داریم

معاون وزیر بهداشت: ۷۹ هزار پرستار نیاز داریم

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اینک ۲۰۰ هزار نفر در قالب گروه پرستاری شامل پرستار اتاق عمل، هوشبری، فوریت ها و کمک پرستار در بیمارستان های دولتی و غیردولتی کشور خدمت رسانی می کنند که برای رسیدن به استانداردها نیازمند جذب ۷۹ هزار پرستار دیگر هستیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری؛ عباس عبادی  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای جذب پرستاران مورد نیاز رسیدن به سرانه تخت باید ابتدا نسبت به افزایش جذب دانشجو در رشته های پرستاری سپس افزایش جذب دانش آموختگان این رشته ها تلاش شود.

وی اضافه کرد: برای جذب نیروی انسانی از سال ۹۸ تاکنون ۲ نوبت جذب نیرو در وزارت بهداشت صورت گرفته است که سال ۹۸ با برگزاری آزمون ۵۵ هزار نیرو جذب شد که ۴۰ درصد از آنها کادر پرستاری بودند.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآوری کرد: همچنین سال گذشته با توجه به ابلاغ قانون تبدیل وضعیت کارکنان مشمول ایثارگر از این طریق ۶۷ هزار نفر جذب وزارت بهداشت شدند که ۲۷ هزار نفر از این تعداد پرستار هستند.
عبادی گفت: سال گذشته با رایزنی های صورت گرفته با سازمان امور استخدامی کشور در نوبت های مختلف درخواست های جذب صورت گرفته تا گروهی جایگزین همکاران بازنشسته شوند.
وی ادامه داد: هر ساله ۱۰ هزار نفر در وزارت بهداشت و دانشگاه های زیر پوشش این وزارتخانه بازنشسته می شوند که باید افرادی جایگزین آنها شوند.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برگزاری آزمونی برای جذب ۳۰ هزار نیرو خبر داد و اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی کارکنان دولت را پیگیری می کند که با ابلاغ این مصوبه همه کارکنان شرکتی و قراردادی و غیره جذب می شوند.
عبادی درباره عملیاتی شدن تعرفه خدمات پرستاری نیز توضیح داد: بعد از ۱۵ سال وقفه از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، پس از منویات رهبری انقلاب در روز پرستار با همت دولت سیزدهم و اختصاص ردیف بودجه شاهد عملیاتی شدن تعرفه گذاری، اجرای مصوبه شورای عالی بیمه، ابلاغ ارزش ریالی و ارزش نسبی خدمات پرستاری از ابتدای فروردین سال جاری بودیم.
وی اضافه کرد: سپس زیر ساخت های مرتبط با «اچ.آی.اس» و دستورالعمل های رسیدگی به اسناد تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز تصویب و ابلاغ شد و هم اینک در مرحله احصای درآمد بوده که این موضوع به همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور و سایر مراکز غیر دولتی برای اجرا ابلاغ شده است.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: دستورالعمل «باز توزیع» هم در هفته های پیش رو ابلاغ شده و همکاران ما در دانشگاه های علوم پزشکی به زودی اولین دریافتی را بر اساس مدل جدید نظام پرداخت تجربه می کنند.
عبادی در زمینه ایجاد معاونت پرستاری در دانشگاه های علوم پزشکی نیز اظهار داشت: اصلاح ساختار در ۲ حوزه ستاد وزارتخانه، توسعه ساختار معاونت پرستاری و تسری دانشگاه های علوم پزشکی در دستور کار است.
وی با بیان اینکه این موضوع نیازمند تصویب در سازمان های فرا وزارتی نظیر سازمان امور استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه است اضافه کرد: هم اینک مسئولان مجموعه پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی در قالب مدیر اداره یا کارشناس مسئول فعالیت دارند که درصدد ارتقای ان در گام نخست به مدیریت پرستاری سپس به معاونت پرستاری هستیم.
عباس عبادی روز چهارشنبه در مرکز ارتباطات مردمی در محل دانشگاه علوم پزشکی همدان حضور یافت..


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: