1401/01/15١١:١٢
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اورامانات:
دولت جانبازی پرستاران آسیب دیده در کرونا را تایید کند
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اورامانات در استان کرمانشاه گفت: بیش از 8 هزار پرستار در دوران کرونا دچارآسیب های طولانی مدت و به نوعی جانباز شدند. شایسته است دولت، جانبازی پرستاران در بحران کرونا را مانند جانبازان دفاع مقدس تایید و بند ایثارگری و فوق العاده ایثارگری را مانند جانبازان دفاع مقدس به حکم کارگزینی پرستاران اضافه کند.
ارسلان محمدی در گفت و گو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری افزود: تقدیم ۱۶۰ شهید پرستار و حدود ۸هزار جانباز کادر درمان، طی دو سال مبارزه با کرونا، میتواند بهترین دلیل برای اجرای فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت همکاران غیر رسمی و بدون سهمیه در دولت سیزدهم باشد.
وی ادامه داد: از دولت مردمی انتظار داریم معافیت مالیاتی را برای پرستاران جانباز در نظر بگیرد و در حوزه تامین مسکن ارزان، ضمن ارائه تسهیلات ارزان قیمت، پرستاران را در اولویت ساخت مسکن قرار دهد.
محمدی گفت: عدالت در پرداختیهای پرستاران، تبدیل وضعیت نیروهای غیر رسمی و اجرای فوق العاده خاص از جمله خواسته های اصلی پرستاران است، که اجرای آن باعث افزایش انگیزه در میان پرستاران میشود.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اورامانات افزود: پرستاران منتظر اجرای تبدیل وضعیت پرستاران بدون سهمیه و اجرای فوق العاده خاص هستند و کاهش فاصله حقوقی و دستمزد در وزارت بهداشت یکی از مهمترین مطالبات پرستاران شرکتی و طرحی است.
محمدی گفت: حقوق پرستاران شرکتی کمتر از ۶ میلیون تومان است، در حالی که طبق آمار رسمی بانک مرکزی خط فقر در کشور ۹ میلیون تومان تعریف شده است. بهترین تصمیم در وزارت بهداشت جبران تفاوت در پرداختی کادر درمان و تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی است.
وی ادامه داد: پرستاران در بحران کرونا به علت تحریمهای ظالمانه و غیر انسانی نظام استکبار، با کمترین امکانات و وسایل حفاظت فردی، برای نجات مردم بدون لحظهای تاخیر و داوطلبانه در جبهه کرونا حاضر شدند، و با تلاش شبانه روزی خود نجاتبخش جان هزاران نفر از هموطنانمان شدند.
محمدی گفت: عدم پرداخت هشت ماه کارانه و اضافه کار، یکسال حق ماموریت و مسکن در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ سبب کاهش انگیزه و اعتراض همکاران زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شده است امیدواریم با تلاش ریاست و مدیریت جدید دانشگاه، این تاخیر کاهش یافته و شاهد پرداخت اضافه کار پرستاران در پایان هر ماه همانند سایر مراکز باشیم.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اورامانات بیان کرد: در حالی که وزارت بهداشت و آموزش پزشکی سالیانه مبالغ بالایی را صرف تربیت و آموزش پرستار آکادمیک می کند. اما تعداد قابل توجهی از این پرستاران، به علت نداشتن امنیت شغلی و پایین بودن سطح درآمد مهاجرت میکنند.
وی ادامه داد: کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس با تسهیل در اخذ ویزای پرستاران، به پذیرش و استخدام پرستاران ایرانی در کشورهای خودشان میپردازند و این موضوع میتواند زنگ خطری برای کشورمان در آینده باشد.
نسخه چاپي
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |