1401/01/24١١:٥٢

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون:

اخراج پرستاران شرکتی بعد از کاهش کرونا بی‌اعتمادی و آسیب بزرگی به نظام سلامت وارد می‌کند

اخراج پرستاران شرکتی بعد از کاهش کرونا بی‌اعتمادی و آسیب بزرگی به نظام سلامت وارد می‌کند

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون گفت: اخراج پرستاران و نیروهای شرکتی و طرحی بعد از فروکش کردن کرونا، موجب بی اعتمادی به نظام سلامت می شود و در آینده که با موج های جدید بیماری مواجه شویم، نیرویی برای مراقبت از بیماران نخواهیم د اشت.

اعظم حورزاده در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری افزود: یکی از مشکلات بزرگ پرستاران کازرون، بحث تبدیل وضعیت این پرستاران است. در دوران کرونا حدود 50 تا 60 پرستار به دلیل کمبود نیرو به صورت تمدید طرحی و شرکتی جذب شدند. 
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون گفت: نیروهای طرحی و شرکتی که در دوران کرونا آنها را جذب کرده‌ایم، در انتظار اجرای وعده استخدام هستند اما در بسیاری از مراکز درمانی با فروکش کردن پیک کرونا این نیروها را اخراج کرده اند. این مسئله آسیب بزرگی به بدنه نظام سلامت وارد می‌کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر به دلیل فروکش کردن بیماری کرونا و عبور از پیک‌های سخت، بیمارستان‌ها نیروهای شرکتی و تمدید طرحی را که در بحران کرونا جذب کرده‌اند، اخراج می کنند و نامه عدم نیاز آنها را صادر می کنند. 
 
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون گفت: در راستای حل مشکلات پرستاران طرحی و شرکتی نامه نگاری‌هایی را با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی داشته‌ایم؛ اما متاسفانه تاکنون اقدامی برای تبدیل وضعیت پرستاران طرحی و شرکتی انجام نشده است و همچنان شاهد اخراج شدن آنان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هستیم. 
حورزاده افزود: در میان مشکلاتی که پرستاران با آن مواجه هستند، مسئله تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و طرحی از مهمترین مطالبات آنان به شمار می‌رود. لازم است دولت به طور جدی به این مسئله ورود پیدا کند تا هرچه سریعتر مشکل پرستاران طرحی و شرکتی حل شود و شاهد اخراج پرستاران از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نباشیم. 
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون بیان کرد: پرداخت اضافه کار و کارانه پرستاران با تاخیر زیادی پرداخت می‌شود، این موضوع به نوبه خود باعث کاهش انگیزه در پرستاران می شود. نبود ثبات شغلی برای نیروهای طرحی و شرکتی و تعدیل این نیرو‌ها نیز به نوبه خود آسیب بزرگی به بدنه پرستاری وارد می کند. 
حورزاده تصریح کرد: در آینده قطعا با پیک‌ها و بیماری‌های دیگری دست و پنجه نرم می کنیم‌، بی‌توجهی به پرستاران و اخراج آنان باعث می شود در مواقع ضروری دیگر نیرویی برای ارائه خدمات پرستاری نداشته باشیم.
 
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کازرون گفت: مشکل دیگر نامعلوم بودن وضعیت ادامه آموزش کمک پرستاری است. با اعلام معاونت پرستاری وزارت بهداشت فعلا دوره‌های جدید این کلاس‌ها متوقف شده است اما گروه‌ها و موسسه‌های غیر مجاز، به صورت غیر قانونی در حال برگزاری و آموزش دوره‌های کمک پرستاری هستند.
حورزاده افزود: چرا موسسه‌ها و مراکزی باید آموزش کمک پرستاری را ارائه دهند که گواهی و مدرک معتبری در این زمینه ندارند. 
 
وی ادامه داد: تصمیم گیری درباره آموزش نیروهای گروه پرستاری از جمله کمک پرستاری به معاونت پرستاری وزارت بهداشت مربوط است. مسئولان مربوطه باید در وزارت بهداشت این مسئله را حل کنند، تا تمام آموزش‌های گروه پرستاری زیر نظر معاونت پرستاری و سازمان نظام پرستاری باشد. 
وی درباره مشکلات کمک پرستاری دربیمارستان‌ها گفت: مسئله دیگر این است که نیروهای کمک پرستار برای کمک به کار پرستاران در بیمارستان‌ها تربیت می شوند اما در عمل این نیروها بیشتر نقش منشی را در بیمارستان ایفا می کنند و عملا کمک چندانی به پرستاران نمی‌کنند.
 
نام خبرنگار: مهدیه اسلامی 


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: