1402/09/07١٠:٢٩

رئیس هیأت‌مدیره نظام پرستاری گچساران:

در برنامه هفتم توسعه به سلامت جامعه توجه کافی نشده است!

در برنامه هفتم توسعه به سلامت جامعه توجه کافی نشده است!

رئیس هیأت‌مدیره نظام پرستاری گچساران در یاداشتی نوشت: با اجرای بند (ج) ماده 95 برنامه هفتم و تبدیل آموزش رایگان و با کیفیت دولتی به آموزش خصوصی و برون‌سپاری شده، به جای بهره‌مندی از فارغ‌التحصیلان نخبه حوزه سلامت، صرفاً داشتن مدرک تحصیلی ملاک می‌شود که تیر خلاص بر پیکر سلامت جامعه خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، سیدعمار حسینی‌نیک رئیس هیأت‌مدیره نظام پرستاری گچساران در یادداشتی نسبت به بخش‌هایی از مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه انتقاد کرده است.

متن کامل یادداشت حسینی‌نیک به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

اگرچه مبنا و هدف برنامه هفتم توسعه، پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اما بزرگترین ضعف آن نشانه گرفتن نعمت بزرگ سلامتی مردم می‌باشد. که مواردی در فصل ارتقاء نظام سلامت باعث آسیب جدی به سلامت جامعه می‌شود و با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور، کادر سلامت، به‌خصوص جامعه پرستاری را دچار تزلزل خواهد کرد که این امر در نهایت باعث خروج آنان از حوزه سلامت و روی آوردن به مشاغل دیگر یا خروج نخبگان از کشور خواهد شد.

با وجود کمبود نیروی انسانی فعلی با حذف قانون ارتقاء بهره‌وری و اجرای تبصره ث ماده ۶۹، همه بیمارستان‌های دولتی و خصوصی با کمبود بیش از پیش نیروی انسانی روبرو می‌شوند و این کمبود نیرو، تعطیلی خیلی از مراکز را در پی خواهد داشت.

در شرایطی که تقریباً اکثریت مطلق کادر بهداشت و درمان کشور دارای تحصیلات آکادمیک هستند، همچنان مشکلاتی در راستای مراقبت بهتر وجود دارد، در همین راستا انتظار می‌رفت با حساسیت بیشتری به سمت آموزش با کیفیت و تخصص‌گرایی پیشروی کنیم، اما با اجرای بند (ج) ماده ۶۹و غیرآکادمیک شدن پرسنل مراقب سلامت و ایجاد رشته‌های حد واسط و بی‌کیفیت و غیر علمی همزمان با افزایش بیماری‌ها و پیرشدن جمعیت کشور، سلامت مردم سیر نزولی در پیش می‌گیرد و مشکلات بسیاری برای کشور ایجاد خواهد شد.

با اجرای بند (ج) ماده 95 در برنامه هفتم و تبدیل آموزش رایگان و با کیفیت دولتی به آموزش خصوصی و برون‌سپاری شده، به جای بهره‌مندی از فارغ‌التحصیلان نخبه حوزه سلامت، صرفاً داشتن مدرک تحصیلی ملاک می‌شود که تیر خلاص بر پیکر سلامت جامعه خواهد بود.

با توجه به مشکلات فوق‌الذکر، از مجلس انقلابی انتظار می‌رود این تصمیمات غیرکارشناسی را از برنامه حذف و با کمک به اجرای قوانینی مثل فوق‌العاده خاص و مشاغل سخت و زیان‌آور به افزایش انگیزه پرسنل بهداشت و درمان و درنهایت به اعتلای سلامت مردم و با عضویت سازمان نظام پرستاری در شورای عالی بیمه، به اجرای عدالت کمک نمایند.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: