1402/12/15١٢:٤٧
شورای عالی نظام پرستاری با گسترش مدارس بهیاری در هر نقطه از کشور مخالف است/ مطالبات پرستاران در دستور کار مسئولان قرار گیرد
اجلاسیه مشترک اعضای شورای عالی و رؤسای هیأت مدیره های نظام پرستاری سراسر کشور، صبح دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ در سالن اجلاس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری؛ در ابتدا، وحید زمان زاده رئیس شورای عالی نظام پرستاری گفت: پرستاری راه به عنوان یک حرفه باید مد نظر قرار داد تا یک صنف.
زمان زاده ادامه داد: سازمان نظام پرستاری را در شرایط نامناسب از لحاظ ساختار اداری و نظام مالی تحویل گرفتیم.
زمان زاده ادامه داد: ما دنبال سلامت مردم و بیماران هستیم، اما از حق پرستاری نخواهیم گذشت.
وی افزود: شورای عالی نظام پرستاری با گسترش مدارس بهیاری در هر نقطه از کشور مخالف است. نزدیک به ۱۶ هزار دانشجوی گروه پرستاری دانش آموخته میشوند و اجازه نمیدهیم کیفیت خدمات پرستاری کاهش یابد.
زمان زاده ادامه داد: بهیاران مسئولیت فنی و علمی لازم برای مراقبت را ندارند و باید زیر نظر پرستاری باشند.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری افزود: آنچه تحت عنوان کارانه، اضافه کاری و…، به پرستاران پرداخت میشود؛ در شأن حرفه پرستاری نیست.
محمدتقی جهانپور، صبح دوشنبه در اولین اجلاسیه مشترک اعضای شورایعالی و رؤسای هیأت مدیره های نظام پرستاری سراسر کشور، اظهار داشت: هدف از برگزاری این اجلاسیه، کسب نقطه نظرات هیأت مدیره ها در تدوین برنامه ۴ ساله سازمان نظام پرستاری و شورای عالی نظام پرستاری است.
وی افزود: علاوه بر رفع موانع خدمتی پرستاران، در این دوره به دنبال اصلاح ساختار سازمان نظام پرستاری هستیم.
جهانپور تاکید کرد: یکی دیگر از اهداف سازمان نظام پرستاری در دوره ششم، تقسیم بندی هیأت مدیره های سراسر کشور به ۱۰ منطقه آمایشی است.
وی افزود: در بحث مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران نیز برنامههایی داریم که با همکاری شورای عالی نظام پرستاری، پیش خواهیم رفت.
جهانپور با اشاره به مشکلات عدیده حرفه پرستاری در کشور، گفت: متأسفانه حال جامعه پرستاری خوب نیست.
وی ادامه داد: تشکیل کارگروه خیرین را با هدف کمک به پرستارانی که در طول خدمت دچار مشکل و آسیب شدهاند، حمایت کنیم.
جهانپور نسبت به نحوه اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری توسط بیمهها انتقاد کرد و گفت: ما از بیمههای پایه به شدت گلایه مند هستیم که بستههای خدمات پرستاری را به شکل درست پوشش نمیدهند.
عباس عبادی در جلسه شورای عالی نظام پرستاری اظهار کرد: می توان از ابزارهای مختلف مانند ظرفیت رسانه و مجلس شورای اسلامی استفاده کرد تا مطالبات پرستاران محقق شود. جمعیت بزرگ جامعه پرستاری میتواند یک شبکه بزرگ ایجاد کند و اگر جهت مطالبات نیروها هم راستا باشد میتوان حواشی را کاهش داد.
وی افزود: امیدواریم در مجلس جدید شورای اسلامی که میتواند صدای مردم عزیزمان باشد، با همراهی با دولت، از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور به خصوص در حوزه سلامت به درستی استفاده شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای 159 هیأتمدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیات مدیرهها و سازمان مرکزی میتواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعههای گروه صنفی و حرفهای و انجمنهای علمی از دغدغههای مهم ماست و میتواند در سیاست گذاریها به ما کمک کند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: موضوعاتی که درباره پرستاری مطرح می شود شامل موضوعات درون جامعه پرستاری، سیمای پرستاری یا تصویر اجتماعی حرفه، ارتباط حرفه پرستاری با نظام سلامت و مسائلی است که خارج از نظام سلامت مربوط به حرفه پرستاری میشود.
وی تصریح کرد: از سازمان نظام پرستاری انتظار داریم که در عین پیگیری مطالبات صنفی، مطالبات حرفهای نیز پیگیری شود و در عین حال، به مسائل درون صنفی، مراوده جامعه پرستاری با نظام سلامت و سیمای اجتماعی جامعه پرستاری نیز توجه کند.
وی در پایان از درخواست از رئیس جمهور برای حمایت بیشتر از پرستاران خبر داد و گفت: بنا بر مکاتباتی که با ریاست جمهوری شده درخواست داریم که لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران توسط دولت تنظیم شود تا گام بلندی برای حمایت از جامعه پرستاری باشد.
در ادامه این نشست از خانواده شهید سلامت رامین عزیزیفرد با تقدیم لوح و هدیهای تقدیر شد.
شایان به ذکر است در پایان این اجلاسیه، هر یک پرستاران به بیان مطالب و مشکلات خود به مسئولان سازمان نظام پرستاری پرداختند و مسئولین سازمان تک به تک به تمام مطالبه و گفت و گوهای پرستاران پاسخ دادند.
نسخه چاپي
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |