1400/02/29٠٧:٥٣

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری؛ 

تعداد نیروی پرستاری کافی در سیستم سلامت کشور نداریم

تعداد نیروی پرستاری کافی در سیستم سلامت کشور نداریم

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: برای رسیدن به کیفیت مطلوب خدمات درمانی، نیاز است به سمت استانداردها حرکت کنیم، استانداردی که در خود منطقه تعریف شده است؛ و این استاندارد شامل این می باشد که بیمارستان ها به ازای هر یک تخت 2.5 نیروی پرستاری داشته باشند ولی متاسفانه تعداد نیروی کافی در سیستم سلامت کشور نداریم.

یوسف رحیمی در گفت و گو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری افزود: رسانه ملی و مردم در بحران کرونا با فعالیت پرستاران و سختی کار این عزیزان تا حدودی آشنا شدهاند، پرستاران از ابتدای شروع ویروس کرونا در صحنه حضور داشتند و از ارائه خدمات به بیماران کم نگذاشته اند؛ به طوری که با گسترش موج اول تا چهارم کرونا بسیاری از کارمندان در سطح کشور دور کار و بخشی از مشاغل تعطیل شدند. اما پرستاران با شیفت های طولانی مدت و بدون مرخصی مشغول خدمات بودند.

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: شغل پرستاری نسبت به مشاغل دیگر سختی هایی دارد. برای مثال پرستاران در این بحران با وجود اینکه می دانستند جانشان در خطر است، ولی با تمام سختی وفشارهای روانی در صحنه حضور داشتند. اکثر پرستاران در این دوران از خانواده هایشان دور بوده اند، تعداد زیادی از پرستاران در راه مبارزه با این بیماری شهید شدند و برخی از این عزیزان درگیر ویروس کرونا شده اند؛ نیاز است تفاوتی از نظر سختی کار و... برای شغل پرستاری در نظر گرفته شود .

وی ادمه داد: اما مسئله ای که وجود دارد این است، مسئولان با رسانه ای کردن امتیازاتی که برای همه گروه های درمانی تعلق گرفته بود فقط به نام پرستاران رسانه ای کردند، که اختصاص دادن و بیان کردن این امتیازات با نام پرستاری درست نیست، زیرا به تمام گروه های درمانی تعلق گرفته بود.

رحیمی درباره تبعیض بین نیروهای شرکتی و رسمی گفت: تبعیضی که بین نیروی شرکتی و رسمی است، با توجه به این که تمام این نیروها یک خدمات واحد را انجام می دهند ولی با درآمد های متفاوت، باعث می شود، پرستاران  انگیزه خودشان را از دست بدهند زیرا پرستاران شرکتی همان خدمات را ارائه می دهند که پرستاران رسمی انجام می دهند .

عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری در خصوص تعرفه گذاری خدمات پرستاری بیان کرد: با وجود اینکه طرح، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به وزارت بهداشت ارائه شد و مقام معظم رهبری در روز پرستاران به اجرایی شدن این قانون به طور مستقیم اشاره کردند، ولی جای تعجب دارد که مسئولان، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را اجرا نمی کنند.

وی ادامه داد: علت اجرایی نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را می توان در اداره شدن سیستم سلامت کشور توسط یک گروه با سیستم خاص خودشان اشاره کرد.

رحیمی خاطر نشان کرد: برای رسیدن به کیفیت مطلوب خدمات درمانی، نیاز است به سمت استانداردها حرکت کنیم، استانداردی که در خود منطقه تعریف شده است؛ و این استاندارد شامل این می باشد که بیمارستان ها به ازای هر یک تخت 2.5 نیروی پرستاری داشته باشند ولی متاسفانه تعداد نیروی کافی در سیستم سلامت کشور نداریم .


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: