1401/12/12١٤:٠٧

عضو ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری:

از نحوه اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری توسط وزارت بهداشت گله‌مندیم/ ضرورت جذب 70 هزار نیروی پرستاری

از نحوه اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری توسط وزارت بهداشت گله‌مندیم/ ضرورت جذب 70 هزار نیروی پرستاری

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی نظام پرستاری کشور از نحوه اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری توسط وزارت بهداشت ابزار گله‌مندی کرد.

محمد پاک‌مهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بیستمین نشست شورای عالی بیان کرد: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شروع شده است و مجلس پیگیر اجرای بدون نقص این قانون است. از نحوه اجرا و تامین اعتبارات وزارت خانه برای قانون تعرفه گذاری گله‌مند هستیم و در این خصوص هم باید یک جلسه‌ای با وزارت خانه داشته باشیم تا مراتب گلایه‌مندی خود را نسبت به این موضوع اعلام کنیم.


پاک‌مهر ادامه داد: رئیس سازمان نظام پرستاران در جلسات مجلس با قاطعیت از حقوق پرستاران دفاع می‌کند و بحث استخدام پرستاران را نیز به خوبی در مجلس بیان کرده‌اند.

وی گفت: سازمان امور استخدامی درباره استخدام پرستاران اعلام کرده‌؛ برای حدود 25 هزار نیرو در مرحله اول مجوز استخدام داده شده است که این تعداد برای 12 هزار تخت جدید بیمارستانی و 17 هزار بازنشسته پرستاری بسیار کم است.

محمد پاک‌مهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: باید ظرفیت بیشتری برای استخدام پرستاران اختصاص دهند، زیرا در دوران کرونا تعداد زیادی از پرستاران در خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند و از جان خودشان نیز در این بحران گذشتند. اگر قرار است 25 هزار نیرو جذب شود شایسته است سهمیه‌ای برای پرستارانی که در دوران کرونا خدمت کرده‌اند در نظر گرفته شود و اگر معیار گزینش برای آنها فقط آزمون باشد حق‌‌آنها ضایع می‌شود، لذا باید توجه داشته باشیم جذب 25 هزار نیرو بسیار کم است و لازم است و حداقل لازم است 60 الی 70 هزار نیرو جذب شوند.

پاک مهر درباره اجرای آیین نامه فوق العاده خاص گفت: موضوع فوق العاده خاص در سال 1399 مطرح شد و در تبصره ۱۲ و ۱۷ دو پیشنهاد دادیم، به این دلیل که به هر حال اگر در یک جایی اجازه مطرح کردنش را ندادند در جای دیگر ما این فرصت را داشته باشیم، اما در تبصره ۱۲ نوشته‌اند که مغایر با برنامه ششم می‌باشد، و تامین اعتبار آن اضافه بر سقف بودجه است. لذا؛ زمانی که بحث فوق العاده خاص مطرح می‌شود ما باید ببینم قابلیت اجرای آن به چه صورت است.

وی ادامه داد: هدف ما اجرای شدن فوق العاده خاص است و این پیشنهاد را دادیم که بودجه آن از محل درآمد اختصاصی تامین شود و در سال ۱۴۰۲به وزارت بهداشت و درمان این اجازه داده می‌شود که از محل درآمدهای اختصاصی نسبت به برقراری فوق العاده خاص کارکنان کل با ضریب نیم تا یک که اگر خود وزارت بهداشت و درمان هم مخالفت نکند؛ اجرا شود و در سال‌های آینده ضریب آن افزایش پیدا کند.

 


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: