1399/08/20٠٧:٣٦
کمبود حاد پرستار در استان زنجان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی برای جذب نیرو گفت: با وجود این اعلام نیاز، تعداد مراجعان کم بود و در واقع استان نیاز به پرستار، پرستار آیسییوکار به صورت ویژه و همچنین پزشکان داخلی، عفونی بیهوشی برای همکاری دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری ؛ علیرضا آرمانیکیان با اشاره به اینکه خدمات مورد نیاز بیماران را به بهانه کرونا نمیتوان قطع کرد، اظهار کرد: بیماران به ویژه، آنهایی که بیماری حاد دارند باید موفق به دریافت درمان شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به متغیر بودن نحوه فعالیت ویروس در بدن افراد مبتلا گفت: هر چند در اغلب موارد فرد مبتلا بعد از دو هفته مراقبت، آماده از سرگیری فعالیت میشود ولی در برخی موارد فعالیت ویروس تا 90 روز هم در بدن برخی ادامه مییابد که باید مراقبت شود.
وی با تاکید بر باارزش بودن تست مثبت pcr در بیماری کووید 19 افزود: منفی بودن این تست فاقد ارزش است و باید به علائم بالینی بیمار توجه کرد و اقدامات درمانی هم با توجه شرایط ادامه یابد.
آرمانیکیا با تاکید بر کمبود تجهیزات درمانی به ویژه قبل از شیوع ویروس کرونا از جمله بخش آی سی یو تصریح کرد: این کمبود بعد از کرونا با توجه به نوع فعالیت این ویروس افزایش یافته است، هر چند تعداد تختهای آیسی، یو از 50 تخت قبل از اپیدمی به 110 تخت افزایش یافته است و با تسهیلاتی که سازمان بهداشت جهانی ارائه کرده، تجهیزات جدید هم تهیه خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر متفاوت بودن ضریب نیاز پرستار در دو بخش عادی و آی سی یو گفت: شرایط به وجود آمده ناشی از اپیدمی ویروس کرونا، موجب کمبود نیرو در مراکز درمانی شده است.
وی با تاکید بر اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی برای جذب کادر درمان شامل پرستار، پزشک و کادر درمان گفت: با وجود این اعلام نیاز، تعداد مراجعان کم بود و در واقع استان زنجان نیاز به پرستار، به ویژه پرستار آیسییوکار و همچنین پزشکان داخلی، عفونی بیهوشی برای همکاری دارد.
آرمانیکیان با بیان اینکه تجهیزات و کادر درمان تا حدودی پاسخگوی نیازهای موجود آنهم در شرایط کنونی است، ادامه داد: بالا رفتن آمار بیماران اوضاع را از کنترل خارج خواهد کرد و در واقع آنچه که مهم به نظر میرسد این است که مردم باید راهکارهای پیشگیری را مد نظر قرار دهند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه پذیرش بیمار بر اساس پروتکلهای تعریف شده انجام میشود، تصریح کرد: مردم باید متوجه باشند که بستری شدن در بیمارستان در مواقعی که ضروری نیست مخاطراتی مانند عفونتهای بیمارستانی را متوجه بیمار خواهد کرد.
وی با توصیه به بیماران و خانوادهها برای مراقبت در محیطهای خانوادگی به دلیل بهتر بودن شرایط با توجه به آرامش موجود و همچنین امکانات تغذیهای بهتر گفت: در برخی از موارد ویروس در یک آن حمله میکند که باید مراقب بود و هر چه زودتر بیمار را به مراکز درمانی رساند.
آرمانیکیان در پاسخ به سوالی در مورد خارج شدن کادر درمانی از این شغل به دلیل شیوع کرونا گفت: بالای 99 درصد از همکاران این حوزه بدون کوچکترین کمکاری، با مجموعه همکاری کردهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر نقش همجوار شدن با بیماران کرونایی در درگیر شدن با این ویروس گفت: باید مراقبت از خود در دستور کار مردم قرار گیرد که در این میان جریان داشتن هوا یکی از ملاکهای مهم است.
وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از کادر درمان شامل پرستاران و پزشکان با کووید 19 درگیر هستند، افزود: جای تاسف است که در برخی از موارد روزانه حدود 15 نفر از همکاران مبتلا شده و از جمع کادر درمان جدا میشوند، هر چند آمار ابتلا در بیمارستانهای مرکز پذیرش بیماران کرونایی کمتر از دیگر مراکز است.
منبع: فارس

نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |