1404/02/03١١:١٧
فروش قسطی 500 دستگاه خودروی برقی آریزو 5 ویژه پرستاران
بر اساس قرارداد سازمان نظام پرستاری با شرکت مدیران خودرو 500 دستگاه خودروی برقی آریزو 5 برقی با شرایط ویژه قسطی ویژه اعضای سازمان نظام پرستاری به فروش میرسد.
اسماعیل صفری نژاد، رئیس کمیسیون رفاهی شورای عالی نظام پرستاری در گفتوگو با خبرنگار سازمان نظام پرستاری گفت: قیمت این خودرو حدود یک میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان است و متفاضیان می توانند با پرداخت 30 درصد هزینه آن بعد از یک ماه خودرو را تحویل بگیرند و بقیه مبلغ را به صورت اقساطی با ارائه 6 فقره چک به فاصله 6 ماه طی سه سال پرداخت کنند.
وی گفت: اقساط خرید این خودروها با سود 4 درصد سالانه پرداخت می شود. این شرایط مختص اعضای گروه پرستاری است که عضو فعال سازمان نظام پرستاری باشند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری افزود: علاقه مندان برای خرید این خودروها حتما باید برای خرید خودرو از سازمان نظام پرستاری معرفینامه بگیرند و باید عضویت آنها در سازمان بروز باشند. متقاضیان همچنین می توانند با شرکت مدیران خودرو تماس بگیرند و از جزئیات بیشتر مطلع شوند.
وی تصریح کرد: مدارک مورد نیاز برای خرید خودرو شامل مدارک شناسایی به همراه کارت عضویت بهروز شده سازمان پرستاری و دریافت معرفینامه از سازمان نظام پرستاری است. ثبتنام اولیه بهصورت برخط انجام می شود و ارائه مدارک بهصورت حضوری صورت میپذیرد. لازم به ذکر است که متقاضی نباید سابقه چک برگشتی داشته باشد.
صفری نژاد گفت: به زودی پیامک اطلاعرسانی این طرح برای تمامی اعضای سازمان ارسال خواهد شد. متفاضیان پس از دریافت پیامک می توانند به کارگزاری طرف قرارداد به شماره 02179211 تماس بگیرند و برای انجام مراحل خرید اقدام کنند.
وی افزود: ثبتنام این فروش فوق العاده از امروز شروع می شود تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد. با توجه به محدودیت تعداد محدود خودروها، از همکاران تقاضا میشود در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست خود از طریق روش ذکر شده در پیامک اقدام کنند.
رئیس کمیسیون رفاهی سازمان نظام پرستاری خاطرنشان کرد: در صورت استقبال همکاران، در مراحل بعدی تلاش خواهد شد تفاهمنامههایی برای تأمین تعداد بیشتری از این خودروها منعقد شود.
صفری نژاد گفت: با رایزنی های انجام شده این شرایط ویژه فقط مختص اعضای سازمان نظام پرستاری است و شرکت مدیران خودرو در هیچ نمایندگی چنین شرایطی را برای فروش قسطی خودروی آریزو5 برقی ندارند.
یادآوری می شود، مسئولیت تحویل به موقع خودرو به عهده شرکت مدیران خودرو و کارگزاری طرف قرارداد است و سازمان نظام پرستاری هیچگونه مسئولیتی در این زمینه ندارد.

نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |