1405/01/13٠٢:٢٢

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری خوانسار و گلپایگان:

افزایش مسافران نوروزی در گلپایگان بعد از جنگ؛ تخت خالی نداریم

افزایش مسافران نوروزی در گلپایگان بعد از جنگ؛ تخت خالی نداریم

رئیس هیئت‌مدیره نظام پرستاری خوانسار و گلپایگان گفت: در شرایط جنگی کشور با توجه به اینکه در شهری مانند گلپایگان شاهد حمله آمریکایی-صهیونیستی نبودیم، حجم حضور مردم در گلپایگان بسیار زیاد شده و بیمارستانها‌ به‌حدی شلوغ شده که تخت خالی نداریم. حتی گاهی بیماران روی ویلچر هستند تا تخت خالی شود و بخش‌ها همه پر شده است.

لیلا لکدر گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری افزود: از ابتدای فروردین تخت خالی در بیمارستان نداریم و مدام بیمار منتظر تخت داریم جراحی‌ها در بیمارستان لغو شده و اکثر بیمارانی که پذیرش می‌شوند بیماران داخلی و نورولوژی هستند. ضریب اشغال تخت در گلپایگان تقریبا 1.5 برابر شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان خمین همجوار گلپایگان است و در جنگ فعلی بارها مورد حمله قرار گرفته، اکثر مردم این شهرستان به بیمارستان گلپایگان مراجعه می‌کنند. برای مثال اکثر زایمان‌ها در بیمارستان از شهرستان خمین است. از طرف دیگر حضور هموطنان از شهرهای دیگر مانند تهران در گلپایگان باعث شده حجم مراجعات به بیمارستان بیشتر شود.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گلپایگان اضافه کرد: پیش از این در گلپایگان با کمبود نیرو مواجه بودیم و شرایط فعلی هم منجر به افزایش فشار کاری کادر درمان و به‌ویژه پرستاران شده است. به‌خصوص در بخش‌های ویژه این موضوع بیشتر مشهود است. هر چند خوشبختانه با توجه به حضور پرستاران در این روزها که مرخصی هم نمی‌روند روند ارائه خدمات بدون مشکل در حال انجام است.

 


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: