1405/04/09١٤:٢٥

ستاد هماهنگی نیروهای داوطلب پرستار برای مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید تشکیل شد

ستاد هماهنگی نیروهای داوطلب پرستار برای مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید تشکیل شد

ستاد هماهنگی نیروهای داوطلب پرستار برای مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید انقلاب در سازمان نظام پرستاری برای سازماندهی نیروهای داوطلب پرستار در تهران تشکیل شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان نظام پرستاری، سازمان نظام پرستاری کشور در همکاری با شهرداری تهران و صداوسیما برای تامین نیروی پرستار داوطلب برای خدمت‌رسانی به مردم در روزهای برگزاری مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید انقلاب در تهران فراخوان صادر کرد و در همین راستا ستاد هماهنگی نیروهای داوطلب پرستار برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد.

در پی فراخوان سازمان نظام پرستاری در راستای نیاز به نیروی پرستاری در روزهای برگزاری مراسم وداع و بدرقه با رهبر شهید انقلاب و ثبت‌نام پرستاران داوطلب برای حضور در تهران ستاد هماهنگی نیروهای داوطلب پرستار برای این مراسم تشکیل شد.

برنامه‌ریزی برای سازماندهی نیروهای داوطلب پرستار، هماهنگی با سازمان‌ها و نهادهای مختلف و برنامه‌ریزی اجرایی برای استقرار نیروهای داوطلب مواردی بود که در این ستاد بررسی و تصمیم‌گیری شد.

 

 


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: