1401/04/15١٣:٥٠

عضو شورای عالی نظام پرستاری:

روزگار تلخ برای پرستاران طرحی و شرکتی

 روزگار تلخ برای پرستاران طرحی و شرکتی

عضوشورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: تعدیل پرستاران شرکتی و طرحی که در اوج کرونا با ایثارگری تمام به بیماران خدمت کرده‌اند، مصداق بی عدالتی است و تاریخ اینگونه رفتارها با پرستاران را هرگز فراموش نخواهد کرد.

سید رضا رمضانی در گفت و گو با خبرنگار سازمان‌ نظام پرستاری افزود: باتوجه به شرایط اقتصادی جامعه می‌توان مهمترین دغدغه پرستاران را تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و طرحی، همچنین اجرای آیین‌نامه فوق‌العاده خاص با ضریب سه نام‌ برد.
 
عضوشورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: پرستاران طرحی، شرکتی، قراردادی، پیمانی و نیروهای ۸۹ روزه در روزهای بحرانی و نفس‌گیر کنار مردم و بیماران ماندند و با تمام جانفشانی‌هایی که برای مهار بحران کرونا انجام دادند، شایسته نیست تبدیل وضعیت‌ آن‌ها توسط مسئولان انجام نشود.
 
وی ادامه داد: سازمان نظام پرستاری برای تبدیل وضعیت پرستاران تلاش فراوانی کرده است و خوشبختانه برخی از نیروهایی که جزو خانواده ایثارگر بودند تبدیل وضعیت شده اند؛ اما باید در نظر داشته باشیم تمام پرستارانی که در بحران کرونا خدمت کرده‌اند ایثارگر‌ هستند و نباید به آنها نیز بی‌توجه‌‌‌‌‌ بود‌. همچنین حدود پنج‌هزار نفر از پرستاران طرحی، شرکتی‌ و.... تعدیل‌ شده‌اند؛ که عده‌ای از آنها زوج های جوان هستند و این تعدیل‌ها و بلاتکلیف بودن‌ها به زندگی آنان آسیب وارد می‌کند.
 
رمضانی گفت: همکاران طرحی و شرکتی در شرایط سخت کرونایی از آنان دعوت شد که به  کمک تیم درمان بیایند و تا با همکاری آنان بتوانند با ویروس کرونا مقابله کنند.‌ حتی عده‌ای از این نیروها در راه مبارزه با این بیماری به درجه رفیع شهادت نائل شدند و برخی از آنان با بیماری درگیر شدند. اما بعد از فروکش کردن کرونا به راحتی این‌ نیروها را کنار گذاشتند. همین عامل باعث می‌شود که پرستاران  ناراحت و اذیت شوند و همچنین امنیت شغلی نداشته باشند.
 
وی ادامه داد: لازم است در بدنه استخدامی کشور پرستارانی که در شرایط سخت و بحرانی با عمل گرایی که داشتند و خودشان را اثبات کرده‌اند؛ استخدام شوند و این درست نیست نیروهای طرحی را ما برای یک یا چند بار پی در پی  تمدید طرح کنیم  و بعد چهار سال آنها را با تمام ایثارگریهایشان در دل بحران ها تعدیل کنیم.  این موضوع مصداق بی عدالتی خواهد بود و اینگونه رفتار با پرستاران در تاریخ ثبت خواهد شد .
 
رمضانی گفت: یادمان نرود در شرایط سخت کرونایی که همه مردم از هم فراری بودند پرستاران با دل و جان ایستاند؛ در این بحران سختی روحی روانی زیادی از جمله دوری خانواده را نیز متحمل شدند و این حق پرستاران نیست به راحتی تعدیل و اخراج شوند لازم است مسئولان هرچه سریع تر در این خصوص اقدام کنند.
 
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری افزود: از مشکلات دیگر در حوزه پرستاری، پرستاران شاغل در بیمارستان‌های خصوصی و خیریه است. برای مثال؛ بیمارستان پیوند اعضای "ابوعلی سینا " شیراز که بیمارستان فوق تخصصی پیوند کبد با کادر درمان مجرب که در بحران کرونا خدمات ارزنده‌ای به بیماران ارائه داده‌اند و همچنین این بیمارستان جزو بیمارستان‌های خیریه و پژوهشی است. اما به علت آن‌که وابستگی به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ندارد؛ امکان تبدیل وضعیت نیروی پرستاری برای این بیمارستان فراهم نشده است.
 
رمضانی گفت: انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی، دفتر ریاست جمهوری و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در این خصوص ورود کنند تا این گروه پرسنل بتوانند مانند سایر پرسنل تبدیل وضعیت شوند، همچنین شایسته است بر اساس خدماتی که آنها به بیماران سرطانی و پیوندی انجام می‌دهند از زحمات این عزیزان قدردانی شود و بودجه خاصی برای این مرکز فوق تخصصی در نظرگرفته شود.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: