1400/08/17٠٧:١٢

عضو شورای عالی نظام پرستاری:

تصویر پرستاران بدون هیچ توضیحی مردم را با سختی و اهمیت فعالیت آنان آشنا می کند

تصویر پرستاران بدون هیچ توضیحی مردم را با سختی و اهمیت فعالیت آنان آشنا می کند

عضو شورای عالی نظام پرستاری درباره اهمیت برگزاری جشنواره عکس پرستار و کرونا گفت: انتشار و نمایش تصویر فعالیت پرستاران بهتر از هر کلامی می تواند اهمیت، سختی کار و فداکاری این قشر زحمتکش را بیان کند و برگزاری جشنواره عکس پرستار و کرونا برای ارائه تصویری واقعی از خدمات پرستاران بسیار مهم است.

یوسف رحیمی در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری افزود: برای تبیین و معرفی فعالیت پرستاران در جامعه و در بین مردم نیازمند کار فرهنگی هستیم، کارهای فرهنگی تاثیرگزار که می تواند زمینه رفع مشکلات، موانع خدمتی و رشد و بالندگی این حرفه باشد.

وی ادامه داد:  تاثیر کار فرهنگی برای به نمایش گذاشتن زحمت و تلاش پرستاران مخصوصا در دوران کرونا بسیار مهم است، وقتی تصویری از زحمات پرستاران را به اشتراک می گذاریم باعث می شود مردم با شغل پرستاری و سختی های این رشته بیشتر آشنا شوند. 

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: پرستاران در همه بحران ها و زمان های مختلف در خط اول ارائه خدمات مراقبتی به بیماران بوده اند و در  دو سال گذشته و درگیری با بحران کرونا نیز برای نجات بیماران واقعا از جان مایه گذاشته و شبانه روز برای مراقبت از بیماران در مراکز درمانی حاضر بودند اما هنوز به شکل مناسبی زحمات و فعالیت های آنان در رسانه ها بازتاب نداشته است.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره عکس پرستار و کرونا که به ابتکار سازمان نظام پرستاری در حال انجام است، اقدام شایسته و با اهمیتی است. قطعا تهیه و انتشار عکس های واقع گرایانه از فعالیت پرستاران و نمایش آن برای عموم مردم می تواند به شکل دیداری بازتاب دهنده عمق فعالیت و زحمات شبانه روزی پرستاران باشد و اقدامی است که اجرای آن واقعا ضرورت دارد.

رحیمی افزود: مبارزه پرستاران طی دوسال گذشته با ویروس ناشناخته کرونا با وجود سختی ها و آسیب های جسمی و روانی پرستاران سرمایه اجتماعی جامعه پرستاری بیشتر کرد اما لازم است با بیان و تبیین این فعالیت ها، ایثار و از خودگذشتگی پرستاران بیش از پیش برای عموم جامعه روشن شود.

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: در شغل و حرفه پرستاری تاکنون از نظر فرهنگی اقدامات موثری انجام نشده و بیشتر همایش ها و برنامه های فرهنگی به صورت گروهی در داخل بدنه پرستاری انجام شده است. اقدام فرهنگی که برای پرستاران عمومیت داشته باشد تاکنون انجام نشده است و جشنواره عکس پرستار و کرونا می تواند اولین قدم برای رفع این کاستی باشد.

عضو شورای عالی نظام پرستاری اضافه کرد: همه مردم و افرادی که با پرستاران ارتباط دارند می توانند هنگام برخورد با این قشر زحمتکش با رعایت اصول حریم خصوصی تصاویری از فعالیت واقعی آنان را ثبت و به جشنواره عکس پرستار و کرونا ارسال کنند و در انعکاس فداکاری های این قشر زحمتکش سهیم باشند.

وی گفت: علاوه بر عکس و قالب تصویر می توان از سایر امکانات رسانه ای مانند فیلم های کوتاه و بلند، کتاب، جشنواره های فرهنگی و تولیدات چند رسانه ای برای انعکاس فعالیت پرستاران استفاده کرد.

رحیمی افزود: فعالیت و سختی های شغلی پرستاران در دوران کرونا به مراتب بیشتر شد، بیش از 140 پرستار در مبارزه با کرونا و برای مراقبت از بیماران شهید، هزاران نفر دچار آسیب های جسمی و روانی دائمی و جانباز شدند و تقریبا همه پرستاران به کرونا مبتلا شده و مدتی با این بیماری مهلک دست و پنجه نرم کردند بنابراین لازم است، فعالیت فداکارانه و ایثارگرانه پرستاران بیش از این نمود پیدا کند.

جشنواره عکس پرستار و کرونا از اول تا پایان آبان برگزار می شود. همه مردم اعم از مراجعان به بیمارستانها، پرستاران و کادر بیمارستان و عکاسان حرفه ای می توانند عکس های واقع گرایانه از فعالیت پرستاران را از طریق فرمی که در سایت سازمان نظام پرستاری قرار گرفته ارسال کنند. مهلت شرکت در این جشنواره تا پایان آبان است و به نفرات اول تا سوم این جشنواره در روز پرستار جوایزی اهدا می شود. جایزه نفر اول یک سکه بهار آزادی، نفر دوم نیم سکه و نفر سوم ربع سکه بهار آزادی است.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: