1401/09/06١٦:١٨

رئیس کل سازمان نظام پرستاری بیان کرد:

خدمات هومکر باید مبتنی بر عدالت باشد

خدمات هومکر باید مبتنی بر عدالت باشد

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: برای ارائه خدمات سلامت به مردم، باید به عنوان پرستاری که صاحب علم مراقبت هستیم؛ در حوزه مراقبت‌های پرستاری به سمتی حرکت کنیم که پوشش همگانی در سطح و عمق ایجاد شود یعنی در سطح کل جغرافیای جامعه و در عمق دهک‌های مختلف جامعه باید این خدمات ارائه شود. این خدمات باید مبتنی بر عدالت در دسترسی به خدمات و برای همه آحاد جامعه مقرون به صرفه باشد.

به گزارش خبرنگار سازمان نظام پرستاری، محمد میرزابیگی در نشست پرستاری جامعه‌نگر با بیان این‌که چهار کلیدواژه در حوزه پرستاری، مردم، نظام سلامت، فعل مراقبت‌های پرستاری و پرستاران هستند؛ اظهار کرد: ما با این چهار اولویت در حال فعالیت هستیم. وقتی از مردم صحبت می‌کنیم باید توجه داشته باشیم که به مردم به عنوان منبع درآمد نگاه نمی‌کنیم؛ اگر بخواهیم مردم را منبع درآمد فرض کنیم تخلفات زیادی ممکن است رخ دهد اما اگر در قبال سرنوشت مردم خود را مسئول بدانیم؛ مردم به عنوان کسانی که اجازه می‌دهند به حیطه مهمترین سرمایه وجودی‌شان یعنی سلامتی‌ آنها ورود داشته باشیم؛ به ما اعتماد خواهند داشت و در پی این اتفاق، درآمد نیز حاصل خواهد شد.

وی افزود:‌ برای ارائه خدمات سلامت به مردم، باید به عنوان پرستاری که صاحب علم مراقبت هستیم؛ در حوزه مراقبت‌های پرستاری به سمتی حرکت کنیم که پوشش همگانی در سطح و عمق ایجاد شود یعنی در سطح کل جغرافیای جامعه و در عمق دهک‌های مختلف جامعه باید این خدمات ارائه شود. این خدمات باید مبتنی بر عدالت در دسترسی به خدمات و برای همه آحاد جامعه مقرون به صرفه باشد.

وی ادامه داد:‌ اگر فردی 35 درصد هزینه زندگی خود را صرف درمان کند دچار فقر و فلاکت می‌شود؛ بنابراین پرستاران ضمن مراقبت از بیماران، باید حفاظت مالی از آنها را نیز مورد توجه خود قرار دهند به این معنا که کاری کنند تا بیمار از حقوق خود آگاه شود؛ برای مثال به بیماران توضیح دهند که امکان استفاده از بیمه‌ها را برای دریافت خدمات دارند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: بحث کیفیت و ایمنی و پاسخگویی در مراقبت نیز از نکات مهمی است که باید مورد توجه جامعه پرستاری قرار بگیرد؛ با آموزش به خانواده افراد برای کمک به بیماران خود، هزینه‌های بسیاری از آنان کاهش می‌یابد.

دکتر میرزابیگی تصریح کرد:‌ حدود 400 هزار بیمار صعب‌العلاج در کشور داریم و اگر مراکز هوم کر توسعه یابد نتایج بسیار خوبی در جامعه خواهد داشت و علاوه بر کاهش هزینه‌ها و رنج بیماری‌های مردم، سواد سلامت مردم افزایش می‌یابد البته باید مراکز مجوزدار در سیستم ثبت شود تا مردم بتوانند از آنها خدمات را دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید اخلاق حرفه‌ای در جامعه نهادینه شود.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: