1402/12/15٠٨:٤٦
لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران توسط دولت تنظیم شود
معاون پرستاری وزارت بهداشت در اجلاسیه مشترک اعضای شورای عالی و رؤسای هیأت مدیره های نظام پرستاری سراسر کشور گفت: از رئیس جمهور درخواست داریم که لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران توسط دولت تنظیم شود تا گام بلندی برای حمایت از جامعه پرستاری باشد.
به گزارش خبرنگار سازمان نظام پرستاری عباس عبادی در جلسه شورای عالی نظام پرستاری اظهار کرد: می توان از ابزارهای مختلف مانند ظرفیت رسانه و مجلس شورای اسلامی استفاده کرد تا مطالبات پرستاران محقق شود. جمعیت بزرگ جامعه پرستاری میتواند یک شبکه بزرگ ایجاد کند و اگر جهت مطالبات نیروها هم راستا باشد میتوان حواشی را کاهش داد.
وی افزود: امیدواریم در مجلس جدید شورای اسلامی که میتواند صدای مردم عزیزمان باشد، با همراهی با دولت، از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور به خصوص در حوزه سلامت به درستی استفاده شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای 159 هیأتمدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیات مدیرهها و سازمان مرکزی میتواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعههای گروه صنفی و حرفهای و انجمنهای علمی از دغدغههای مهم ماست و میتواند در سیاست گذاریها به ما کمک کند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: موضوعاتی که درباره پرستاری مطرح می شود شامل موضوعات درون جامعه پرستاری، سیمای پرستاری یا تصویر اجتماعی حرفه، ارتباط حرفه پرستاری با نظام سلامت و مسائلی است که خارج از نظام سلامت مربوط به حرفه پرستاری میشود.
وی تأکید کرد: نگاه ما به سازمان نظام پرستاری به عنوان یک فرصت است و تقویت سازمانهای صنفی به برخی وقایع مهم کمک موثری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه حوزه پرستاری میتواند مراقبتهای با کیفیت، ارزان و در دسترس به مردم کشور ارائه کند، تاکید کرد: باید حوزه پرستاری تقویت شود چرا که تقویت این حوزه به نفع مردم خواهد بود و به اقتصاد سلامت نیز کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: سطح مطالبات حرفهای برآیند گفتار و گفتمانی است که در داخل حرفه ایجاد میشود و بنابراین یکی از کارهایی که باید انجام دهیم این است که باید روی فرهنگ حرفهای خود کار کنیم و نمود این فرهنگ حرفه ای در ادبیات جامعه پرستاری است که در رسانهها انعکاس مییابد.
وی خاطرنشان کرد: درباره مطالبات حرفهای خود در حال چانه زنی هستیم اما نباید این تصور ایجاد شود که ما صرفاً دغدغههای صنفی داریم بلکه باید قدرت و اعتبار اجتماعی خود را از سمت مردم بگیریم.
عبادی بیان کرد: مراوده با مردم ایجاد اعتماد اجتماعی کرده است و بنابراین ورود پرستاران به عرصههای اجتماعی بسیار اهمیت دارد و حضور همکاران ما در بخش مراقبت در منزل اهمیت فراوانی دارد مشروط به این که حرمتهای اجتماعی و حرفه ای به عنوان معتمد مردم، لحاظ شود.
وی تصریح کرد: از سازمان نظام پرستاری انتظار داریم که در عین پیگیری مطالبات صنفی، مطالبات حرفهای نیز پیگیری شود و در عین حال، به مسائل درون صنفی، مراوده جامعه پرستاری با نظام سلامت و سیمای اجتماعی جامعه پرستاری نیز توجه کند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به این که در چند ماه گذشته تجمعاتی متشکل از پرستاران را در دانشگاههای علوم پزشکی شاهد بودهایم؛ گفت: ما به انتظارات جامعه پرستاری توجه داریم و آن را بر حق میدانیم اما اگر طی این نوع مطالبه گری اتفاقاتی رخ بدهد که تصور مردم را از پرستاران مخدوش کند و یا خدمتگزاری به مردم را دچار وقفه کند جلوه خوبی نخواهد داشت بنابراین در عین این که مطالبات و انتظارات بر حق است باید سعه صدر نیز برای تحقق این مطالبات وجود داشته باشد.
عبادی با بیان این که ما با سعه صدر مطالبات پرستاران را می شنویم؛ تأکید کرد: در عین حال میزان انتظارات ما و جامعه پرستاری باید با توانمندیهای موجود در نظام سلامت در تناسب باشد تا رضایت بخش بودن برای جامعه پرستاری را به همراه داشته باشد.
وی در پایان از درخواست از رئیس جمهور برای حمایت بیشتر از پرستاران خبر داد و گفت: بنا بر مکاتباتی که با ریاست جمهوری شده درخواست داریم که لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران توسط دولت تنظیم شود تا گام بلندی برای حمایت از جامعه پرستاری باشد.
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |