1403/06/07٢٠:١٧

رئیس شورای عالی نظام پرستاری در دیدار با وزیر بهداشت:

نیروهای پرستار توانمند و متبحر مهاجرت می کنند

 نیروهای پرستار توانمند و متبحر مهاجرت می کنند

رئیس شورای عالی نظام پرستاری گفت: حقوق و مطالبات پرستاران به معنای واقعی در کشور دیده و شنیده نشده است. به همین علت احساس تبعیض و بی هویتی باعث شده تا پرستاران متبحر و توانمند مهاجرت کنند، خروج از خدمت داشته باشند و مسائلی که اخیرا شاهدش هستیم اتفاق بیافتد.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری گفت: حقوق و مطالبات پرستاران به معنای واقعی در کشور دیده و شنیده نشده است. به همین علت احساس تبعیض و بی هویتی باعث شده تا  پرستاران متبحر و توانمند مهاجرت کنند ، خروج از خدمت داشته باشند و مسائلی که اخیرا شاهدش هستیم اتفاق بیافتد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، دکتر وحید زمان زاده در دیدار اعضای شورای عالی نظام پرستاری با وزیر بهداشت خطاب به دکتر ظفرقندی اظهار داشت: با توجه به سابقه صنفی و  وجه علمی که از جنابعالی سراغ داریم، قطعا در نگاه حرفهوایرشماوبه پرستاری بسیار سودمند خواهد بود. جامعه پرستاری به مساعدت از جانب شما امید بسته است. امیدواریم شاهد آثار خوبی در آینده نه چندان دور باشیم.

وی افزود:  پرستاری در واقع تشخیص و درمان عکس‌العمل هایی(نیازها) است که از یک بیماری و شرایط تهدیدکننده سلامت عارض می‌شوند.و این‌اهمیت حرفه پرستاری را در سیر بهبودی نشان‌می دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه جایگاه پرستاری به معنای واقعی دیده نشده و مطالبات این جامعه به خوبی شنیده نشده است و به همین دلیل آن طور که باید و شاید حقوق پرستاران در کشور جدی گرفته نشده است. به همین علت احساس تبعیض و بی هویتی باعث شده تا  پرستاران متبحر و توانمند  مهاجرت کنند، خروج از خدمت داشته باشند و مسائلی که اخیرا شاهدش هستیم اتفاق بیفتد.

زمان زاده گفت: علی رغم تذکرهای مقام معظم رهبری به نهادهای مختلف برای رسیدگی به وضعیت پرستاران، اقدامات انجام شده در حوزه مطالبات پرستاری عقیم مانده است به طوری که برای مثال بحث تعرفه گذاری خدمات پرستاری، عملیاتی شد اما مشکلات عدیده‌ای داشت که شیرینی آن را به کام پرستاران تلخ کرد.

وی افزود: در بحث آموزش نیز به همین صورت بود، در زمان حاضر ۲۱۰موسسه و دانشکده پرستاری در کشور داریم اما بسیاری از این موسسات شرایط و قابلیت پذیرش دانشجو ندارند و با کمبود استاد مواجه هستند. در عین حال بحث توسعه بهیاری و نیروهای حد واسط مطرح می‌شود در حالی که هشدارهایی از سوی معاونت پرستاری و  بورد پرستاری داده شده بود اما به این مسائل توجه نشد.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری تصریح کرد: اثرات مراقبت پرستاری روی سلامتی بیماران بسیار زیاد است اما اختیارات پرستاران کم است و در سیاستگذار‌ی‌ها آنچه شأن و منزلت پرستاری است دیده نمی‌شود .مصداق این مساله نداشتن حق امضا مدیران پرستاری می باشد.

دکتر زمان زاده افزود: خدمات پرستاران تحت تاثیر شدید کمبود نیروی انسانی است و در پیشگیری از بیماری‌ها و هوم کر نیز ، جایگاه پرستاران به خوبی دیده نشده است.

وی افزود: درخواستی که از وزیر بهداشت داریم این است که به جایگاه پرستاری توجه ویژه شود زیرا  پرستاران حتی در ابتدایی‌ترین نیازهای خود نیز دچار مشکل شده‌اند. امیدواریم با همراهی وزیر بهداشت درصدی از مشکلات  به فوریت حل شود جامعه پرستاری به هیئت دولت و وزیر بهداشت چشم امید دارند.


 
نسخه چاپي

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: